Zašto Freelance

Freelancer je izraz koji označava samostalnog djelatnika koji radi kao fizička osoba, te svoj posao obavlja prema zakonu o autorskom pravu, a usluge naplaćuje prema ugovoru o autorskom djelu.

Freelance način rada karakterističan je za fotografe, web dizajnere, grafičke dizajnere, programere, pisce,... Jedna od glavnih prednosti pri suradnji s freelance studiom (ili jednostavno s pojedincem) je cijena. Za razliku od specijaliziranih firmi, freelanceri rade kod kuće i nemaju velike izdatke kao firme s brojnim zaposlenicima, najmom prostora itd. Također, brojne firme i same koriste ovu prednost te često koriste freelancere kao vanjske suradnike prilikom vlastitih projekata. U ovom slučaju, osim cijene samog rada freelancera - firme praktički nemaju nikakvog troška, a svejedno mogu postići ciljeve zadanog projekta. Osim što će Vaša web stranica, izrada dizajna ili bilo koja druga naručena usluga u konačnici koštati znatno manje, freelanceri nisu ograničeni uredskim radnim vremenom. To nam omogućava da se bolje prilagodimo potrebama klijenta i budemo maksimalno ažurni i izvan "radnog vremena". Međutim, smatramo da je najveća prednost zapravo jednostavnost pri komunikaciji. Svakom našem klijentu garantiramo dostupnost u bilo koje vrijeme i individualni pristup svakom projektu. Stoga nije niti čudno zbog čega se ljudi u sve većoj mjeri okreću uslugama freelancera.

 

 

Akcije / Trajno niske cijene

Akcija mjeseca !!!

Pogledajte koja je trenutna usluga po akcijskoj cijeni ponuđena za tekući mjesec!

Više

Slike na platnu

Jedinstveni poklon za malu cijenu! Priuštite si umjetničku sliku od vaše fotografije, koja će uljepšati vaš dom ili poslovni prostor!

Više

Screen saveri

Idealno vizualno rješenje za kase caffe barova, pizzeria, trgovina, te za svako osobno računalo!

Više

Multimedijalne prezentacije

Budite u koraku s vremenom! Prezentirajte svoju tvrtku, djelatnost ili sebe na najmoderniji način!

Više