tiskanje letaka

Svaki letak/flyer kojeg izradite je ulaganje u marketing i Vi ga želite što više iskoristiti kako bi postigao što učinkovitiji efekt kod potencijalnih klijenata, kako bi na kraju opravdao novčano ulaganje u isti. Ono što je svakako najbitnije kod svakog letka je kvalitetan dizajn i relevantan sadržaj, a evo i koje bi sve stvari trebali uvrstiti u svoj letak.

1.Kontakt informacije
Sve što bi mogli reći na svom letku kako bi promovirali svoje poslovanje neće vrijediti ništa ako vas vaši potencijalni klijenti ne mogu kontaktirati. Uključite naziv firme, adresu, broj telefona i web stranicu.

2. Poveznice na društvene mreže
Ako vaša tvrtka koristi društvene mreže kao marketinški alat (a trebala bi), iskoristite ovu priliku da pridobijete nove fanove. Recite im gdje vas mogu pronaći na Facebooku, Twitteru ili bilo kojoj drugoj društvenoj mreži koju koristite.

3. Odvažan naslov
Naslov bi trebao predstavljati vašu tvrtku. Ovo je prva prilika da pridobijete potencijalne klijente da čitaju dalje, stoga, potrudite se.

4. Odlične fotografije
Investirajte u svoje poslovanje s profesionalnim fotografijama svojih proizvoda. To je investicija koja će se dugoročno isplatiti i fotografije možete koristiti za razne stvari.

5. Popusti i posebne ponude
Obavijestite klijente / kupce o popustima, posebnim ponudama ili akcijama koje imate i potaknite ih da ih iskoriste.

6. Poziv na "akciju"
Koristite aktivan, a ne pasivan jezik. Pokušajte izbjeći korištenje varijante glagola biti (bio, bili su, je, biti itd.). Neka klijenti / kupci uvijek znaju što očekujete od njih da rade s tom informacijom. Reci im da nazovu danas, djeluju odmah ili da se prijave.

7. Ključne činjenice
Upoznajte klijente s uslugama ili proizvodima koje nudite informirajući ih o tim proizvodima / uslugama.

8. Izjave korisnika
Ne tražite od klijenta da se oslanja na vašu riječ da prepozna vrijednost vaše usluge / proizvoda. Neku čuju to od svojih bližnjih ili od ljudi kojima vjeruju uključujući izjave u sadržaju svog letka.

9. Glavne točke
Odaberite barem pet glavnih vrijednosti vaše tvrtke / poslovanja / proizvoda ili usluge i istaknite ih na letku.

10. Istaknite se
Recite klijentima zašto ste bolji od konkurencije. Što vi radite drugačije? Zašto da odaberu baš vas?

11. Prazan prostor
Imajte na umu da prazan prostor ne znači uvijek lošu stvar. To je prostor koji ne zauzima nikakav tekst, fotografija ili ilustracija, ali on pridonosi profesionalizmu, jasnoći i čini sadržaj čitljivijim.

12. Lista činjenica
Ovo je izvrstan način za organiziranje informacija u manje, "probavljive" dijelove. Uhvatite i zadržite čitateljevu pozornost s ovakvim načinom organizacije.

13. Dobra grafika
Potražite neke ilustracije ili grafike kako biste vizualno poboljšali letak.

14. Vaš logo
Zvuči jednostavno, ali ako ga nemate, morate ga imati. Dobar logo će brendirati vaše poslovanje i pomoći vam da postanete prepoznatljivi svojim klijentima.

15. Tema letka
Tema letka uvijek treba biti suptilna ali opet zanimljiva. Pazite da ne pretjerate s detaljima.

I nemojte zaboraviti na vaš krajnji cilj:

Kada razmišljate o tome što sve staviti na letak, razmislite o tome što želite postići s njime. Koga želite privući, i zašto? Nemojte staviti sve na letak. Budite direktni i pametni u svom izboru.

Ako imate potrebu za izradom letka, koji će reklamirati Vašu firmu, obrt, djelatnost ili bilo koju drugu vrstu usluge, obratite nam se s povjerenjem. Za Vas radimo atraktivne letke koji će svakako ostati zamijećeni kod Vaših klijenata. Više o ponudi izrade letaka možete pročitati ovdje.