Što bi sve vaš letak trebao sadržavati

tiskarski stroj

Svaki letak/flyer kojeg izradite je ulaganje u marketing i Vi ga želite što više iskoristiti kako bi postigao što učinkovitiji efekt kod potencijalnih klijenata, kako bi na kraju opravdao novčano ulaganje u isti. Ono što je svakako najbitnije kod svakog letka je kvalitetan dizajn i relevantan sadržaj, a evo i koje bi sve stvari trebali uvrstiti u svoj letak.

Više

Značenje boja

olovke u boji

Boje su oduvijek služile za predstavljanje tradicionalne, kulturne, vjerske ili osjećaje fizičke i psihičke simbolike. Ponekad, bez i jedne jedine riječi, uz samo jednu boju, možete opisati neki događaj, emociju ili raspoloženje.
Određene boje mogu značiti vrlo različite stvari – boje same po sebi ne znače ništa, već smo im kulturološki dodijelili značenja. Na primjer, crvena znači toplinu zbog boje vatre. Isto tako, znači bijes zbog povećanog crvenila u licu. Ljubičasta simbolizira plemstvo samo zato što je ljubičasta boja u povijesti bila skupa i mogli su je priuštiti samo bogati.

Više

Predstavljamo najskuplje fontove koji se mogu naći na tržištu

najskuplji font

Dali ste se ikada zapitali koliko koštaju ekskluzivni fontovi koji su posebno rađeni po narudžbi za naručitelja. Cijene, takvih fontova naravno znaju varirati, od dizajnera koji ih je radio, do klijenta koji ih je naručio, ali u pravilu se radi o velikim svotama novca. Mi ćemo se ovom prilikom osvrnuti na najskuplje fontove koji se mogu naći na tržištu.

Više